wlogo.jpg

Kontakt

Telefon: 0580-301 05

E-post: jarex@telia.com

Adress

Löaborn 121

714 94 Kopparberg

  logo.jpg
Start Om oss Produkter Montering Galleri Prislista Frågor & svar Länkar Kontakt

Företaget JAREX startades 1992. Redan från starten har vi jobbat med egna produkter och uppfinningar.


År 1994 skaffade jag en gammal fin husvagn som jag ville skydda, både sommar och vinter. Jag började söka efter något lämpligt skydd men hittade inget som uppfyllde mina krav. Jag bestämde mig då för att testa att bygga ett eget. Eftersom jag är mycket flygintresserad så ’lånade’ jag en del tekniska finesser från gamla flygplan, där hårdspända vajrar skapar lätta och stabila konstruktioner. På ungefär samma sätt byggde jag mitt första WIREHUS. Flera grannar och bekanta började fråga efter mitt tält och tanken började växa att börja tillverka WIREHUS i liten skala.

Så föddes dagens WIREHUS, ett modulsystem som bygger på flera olika standardkomponenter som vi kan anpassa exakt efter kundens behov. WIREHUS finns inte som en färdig produkt på hyllan utan varje hus blir unikt och personligt.

WIREHUS är idag en produkt som utvecklas och testas i Sverige. Under många år hade vi även tillverkning i Tjeckien men 2008 flyttade vi allt tillbaka till Sverige. Ca 80% av våra kunder är husvagns- och husbilsägare och campinglivet är mycket stort i Norden.

Idag jobbar flera små lokala företag med WIREHUS (efter Gnosjö-modell) och vi kan idag säga att WIREHUS är en 100% svensk produkt. Vårt Wirehus finns över tusen exemplar runt om i Europa (och ett i Afrika).

Jarek Trlicik

2215-43.jpg

2215-45.jpg